2 Dec 2015 | 

6 måneders ventetid på familiegjenforening – Lex Leonardsen!

Grenseløs Kjærlighet arrangerer en markering utenfor Stortinget. Det nærmer seg jul. Grenseløs Kjærlighet benytter anledningen til å få oppmerksomhet om at det er noen som ikke får feire jul sammen. Nå må ventetida ned!

Vivian Brattsti Sørensen

Skribent

Vivian Brattsti Sørensen

Skribent

Frode Leonardsen gikk nylig bort mens han ventet på familiegjenforening med sin kjære Caroline. Hun fikk ikke engang visum til å komme i begravelsen, så Grenseløs Kjærlighet arrangerer starten på markeringen som en minnestund der Caroline blir med på Skype. Markeringen foregår foran Stortinget for at de skal få vite at de er ansvarlige for at ventetida ble så lang (de hadde ventet 1,5 år), og for at Frode og Caroline aldri fikk leve sammen. Titusenvis av andre må feire jul alene av samme grunn. Grenseløs Kjærlighet krever en lov som setter maks seks måneders behandlingstid for familiegjenforening (unntatt i spesielle saker), og kaller forslaget Lex Leonardsen til minne om Frode.

Vi trenger din støtte! Du kan hjelpe oss i arbeidet mot diskriminering, fordommer og hat ved å dele denne artikkelen eller ved å gi en gave.