Podcast
Maner til opprør

Den danske forfatteren og journalisten Carsten Jensen har lenge vært en krass kritiker av retningen dansk politikk har tatt når det kommer til spørsmål om inkludering, integrering og innvandring. I sin nyeste bok «Hovedspringere» tar han for seg endringene Europa har gått gjennom, og behovet for et opprør.

Podcast
Mobiliserer mot rasisme før valget

Siden 2015 har den danske utlendingsloven gjennomgått mer enn 100 innstramninger. Den 5. mai går danskene til valg. Enhedslistens kandidat til Folketinget, Lene Junker, forteller om utviklingen i dansk politikk de siste årene, og om veien videre. Her i samtale med Maria Wasvik, Rådgiver ved Antirasistisk Senter.

Podcast
Immigranten 40 år

Denne våren er det 40 år siden forløperen til Antirasistisk senter, magasinet Immigranten, så dagens lys.

Podcast
Trumplandia

– Enkelte holder fast ved retten til absolutt ytringsfrihet uten å være klar over hvilken makt språk har, sier Carolyn Rouse.

Podcast
Antisemittisme anno 2019

Hva er det som kjennetegner antisemittisme og antisemittiske holdninger? Er antisemittisme og rasisme det samme? Og hvordan er det egentlig med utbredelsen av antisemittisme i verden i dag?Vi har fått med oss Ervin Kohn i studio for å snakke mer om nettopp dette.

Podcast
Den nordiske motstandsbevegelsen

9. februar holdt Den nordiske motstandsbevegelsen markering i Horten. Shoaib Sultan forteller om framveksten av høyreekstreme miljøer i Norge.

Podcast
Eg snakkar om det heile tida

En samtale med Camara Lundestad Joof.