11
September
Valgvake

NÅR

Fra : 11 September 2017 19:00

Til : 12 September 2017 01:00

Hvor

Nationaltheatret

Folkets valgvake på Nationaltheatret

Bli med på å feire demokratiet i hele nasjonens storstue, med debatter, samtaler, TV-overføringer og masse bra underholdning!

 

Programledere: Anne Grosvold og Kari Slaatsveen

Ellers kommer: Teatersjef Hanne Tømta, musiker Sandra Kolstad, musiker Kyrre Bjørkås, skuespiller Fredrik Høyer, politiker Torvald Stoltenberg, aktivist Nancy Herz, kritiker og journalist Inger Merete Hobbelstad, forsker og retoriker Trygve Svendson, debattredaktør Lena Lindgren, ledere for ungdomspartiene AUF, KrFU, FpU, SU, skuespiller Ellen Horn, forsker Guro Ødegård, DJ Ådne Meisfjord, skuespiller Espen Alknes, Synne Øverland Knudsen med flere.

I samarbeid med: Sparebankstiftelsen DNB, Antirasistisk Senter, Morgenbladet, Fanfare med flere.

11. september er det Stortingsvalg, og Nationaltheatret åpner dørene på vidt gap og inviterer til valgvake og en feiring av det frie valg. Hvem har makt til å bevege verden? Hvordan står det til med demokratiet i dag? Hvordan vil fremtiden se ut, og hvordan kan vi påvirke samfunnets endring?

Kjente kulturfolk, drevne samfunnsrepresentanter, politikere fra både høyre- og venstresiden, unge og gamle og minoritet og majoritet er invitert for å ta deg gjennom kvelden og natten.

Det blir direkteoverføringer som følger valgets utvikling, politiske appeller og mange ulike debattpaneler underveis. I tillegg blir det som seg hør og bør livemusikk av ypperste kvalitet og innslag fra noen av landets beste skuespillere. Valgvaken vil bli ledet av to av landets fremste journalister, Anne Grosvold og Kari Slaatsveen.

Baren er åpen med servering av varmmat underveis.

Arrangementet er gratis, men NB! Begrenset antall plasser – møt opp i god tid for å sikre deg plass. Aldersgrense: 18 år.

Valgvaken på Nationaltheatret er en del av prosjektet DEMO_17, et partinøytralt formidlingsprosjekt rundt valget, om ytringsfrihet, makt og demokrati, med bakgrunn i teatrets oppsetninger. Her kan du lese mer om DEMO_17: www.demo17.no Prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen DNB.