12
September
Verksted

NÅR

Fra : 12 September 2018 17:00

Til : 12 September 2018 19:30

Hvor

Antirasistisk Senter, Storgata 25, 6. etasje

Klar til opptak! Vil du bli med på filminnspilling?

Har du lyst til å være med på en helt rå film hvor flerkulturelle ungdommer får si hva de mener til alle som bærer på fordommer?

Sammen med filmselskapet Kubrix skal Agenda X og Antirasistisk Senter i slutten av september lage en kort film for spredning i sosiale medier. Tidligere i år hadde vi en kjempebra workshop hvor ungdommer ga oss mange ideer til innhold i filmen. Vi har nå lagd et utkast til manus basert på det. Nå er vi på jakt etter ungdommer som kan tenke seg å delta i filmen!

Onsdag 12. september klokka 17.00 inviterer vi deg som har lyst til å vite mer. Vi vil legge fram utkastet til manus, så alle kan komme med forslag til hvordan vi kan gjøre filmen enda bedre. Vi vil fortelle mer om hvordan filmen skal lages, og hva det kan innebære å være med. Og så kan alle som ønsker det, prøve ut hvordan det er å si fram et budskap på film.

Vår egen Roy Leraand, med lang fartstid blant annet fra TV2, vil gi en innføring i hvordan man best snakker til kamera. Filmselskapet kommer også på møtet.

Selve opptaket blir et par uker senere, på kvelden 24. eller 25. september.

Du må være over 18 år, og ikke eldre enn 30. Det blir selvsagt pizza.

Vi håper du vil være med på dette sammen med oss!