3 May 2021 | 

Begrenset motmarkering mot SIAN

Lørdag 8. mai vil SIAN igjen ha en markering foran Stortinget. Det er planlagt en begrenset motmarkering.

Redaksjonen

Skribent

Redaksjonen

Skribent

Flere organisasjoner, fagforeninger og partier har gått sammen om en motmarkering som er tilpasset hensynet til smittevern. Femti personer vil stå omkring SIAN med bannere og faner hevet, og tydeliggjøre at vi ikke godtar hatet deres i byen vår. Merk: Alle motdemonstrantene vil være rekruttert på forhånd, og ha klare regler for smittevern.
 
Av hensyn til smittevern vil vi på det sterkeste oppfordre alle andre til å holde seg hjemme. Smittetallene i Oslo er fortsatt høye, og vi må ta vare på hverandre. Der SIAN står for hat og splittelse, må vi andre vise hverandre omsorg. Denne gangen skal de femti motdemonstrantene stå der på vegne av alle som ikke kan delta.
 
Så er det dessverre slik at SIAN ikke vil være ferdig med sine markeringer etter lørdag. Når smittesituasjonen tillater det, ser vi fram til at vi alle kan møte opp og vise SIAN hva denne byen står for: solidaritet, fellesskap og samhold.

Vi trenger din støtte! Du kan hjelpe oss i arbeidet mot diskriminering, fordommer og hat ved å dele denne artikkelen eller ved å gi en gave.