14 Jul 2014 | 

Bekymringsmelding: en norsk og en britisk statsborger bortført og arrestert av det etiopiske regimet

Ethiopian Common Forum in Norway har nylig sendt ut denne bekymringsmeldingen, der de forteller om Andargachew Tsige (britisk statsborger) og Okelo Ochala Aquai (norsk statsborger) som har blitt bortført, arrestert og nå sitter fengslet i Etiopia på grunn av sine politiske synspunkter. Tortur er vanlig i etiopiske fengsler, og det er en overhengende fare for utenomrettslig drap. Vi oppfordrer på det sterkeste at norske og britiske myndigheter griper inn og beskytter sine statsborgere.

Anne Marie Mollen

Skribent

Anne Marie Mollen

Skribent

Ethiopian Common Forum in Norway har nylig sendt ut denne bekymringsmeldingen, der de forteller om Andargachew Tsige (britisk statsborger) og Okelo Ochala Aquai (norsk statsborger) som har blitt bortført, arrestert og nå sitter fengslet i Etiopia på grunn av sine politiske synspunkter. Tortur er vanlig i etiopiske fengsler, og det er en overhengende fare for utenomrettslig henrettelse. Vi oppfordrer på det sterkeste at norske og britiske myndigheter griper inn og beskytter sine statsborgere.

Brevet i sin helhet kan du lese her: Free Andargachew Tsige

Vi trenger din støtte! Du kan hjelpe oss i arbeidet mot diskriminering, fordommer og hat ved å dele denne artikkelen eller ved å gi en gave.