28 Jun 2018 | 

Ledige stillinger: Telefonambassadører

Vil du hjelpe oss å styrke det økonomiske grunnlaget for arbeidet vårt?

Redaksjonen

Skribent

Redaksjonen

Skribent

Antirasistisk Senter er en uavhengig stiftelse som arbeider mot fordommer og hat. Vi driver holdningsarbeid, bistår enkeltpersoner som blir utsatt for rasisme og diskriminering, og driver et omfattende ungdomsarbeid.

Vi trenger å styrke det økonomiske grunnlaget for arbeidet vårt, og søker derfor 2-3 telefonambassadører for arbeid 2-3 kvelder per uke i tidsrommet 16.30-21.15. Dette er en ny virksomhet for Antirasistisk Senter, så vi er på jakt etter deg som har lyst til å være med på å bygge opp dette prosjektet, og som har evne til å arbeide selvstendig.

De viktigste oppgavene dine vil være:

  • Sammen med oss å utforme gode maler for kontakt med og oppfølging av potensielle støttespillere.
  • Telefonisk kontakt med potensielle støttespillere (primær arbeidsoppgave).
  • Telefonisk oppfølging av etablerte støttespillere.

Søknadsfrist: 8. august.

Ønsket tiltredelse er august/september. Dette vil kjøres som et prøveprosjekt som evalueres ved utgangen av året. Målet er en permanent virksomhet.

Lønn: garantilønn + provisjon.

Ta kontakt med leder i Antirasistisk Senter Rune Berglund Steen ved spørsmål. Mobil: 48 15 35 26, e-post: rbs@antirasistisk-senter.no Søknad sendes også til denne adressen.

 

Vi trenger din støtte! Du kan hjelpe oss i arbeidet mot diskriminering, fordommer og hat ved å dele denne artikkelen eller ved å gi en gave.