28 Apr 2015 | 

Mayday, mayday: Trygghet på Middelhavet nå!

Torsdag 30. april skal statsminister Erna Solberg gi sin redegjørelse om situasjonen i Middelhavet til Stortinget. Det er svært positivt at regjeringen har snudd etter sterkt press, og bestemt seg for å sende et sivilt skip til Middelhavet så snart som mulig. Dette er ikke mer enn et minimum i dagens dramatiske situasjon. Det er viktig å holde presset oppe for at Norge skal bidra positivt i den pågående katastrofen.

Vivian Brattsti Sørensen

Skribent

Vivian Brattsti Sørensen

Skribent

Onsdag 29. april organiserer vi en markering i Oslo sentrum for å understreke vårt krav om at Norge må sette inn skikkelige ressurser, og bidra til at den europeiske innsatsen i Middelhavet utvides fra å patruljere grenser i et begrenset område til å ha bredt fokus på redningsarbeid.
Jo flere vi er, jo sterkere blir markeringen. Bli med på å sette kraft bak kravet!Arrangører: Foreningen av tolvte januar, Antirasistisk Senter, Amnesty International Norge, Ungdom mot rasisme, PRESS – Redd Barna Ungdom, Sosialistisk Ungdom og Rød Ungdom.

 

Vi trenger din støtte! Du kan hjelpe oss i arbeidet mot diskriminering, fordommer og hat ved å dele denne artikkelen eller ved å gi en gave.