17 Jan 2022 | 

Nå kan du Chatte med oss!

Antirasistisk Senter tilbyr juridisk veiledning til personer som opplever eller har opplevd diskriminering eller rasisme.

Redaksjonen

Skribent

Redaksjonen

Skribent

Chaten vår er åpen mandag 15.00 til 17.00, onsdag 10.00 til 13.00 og fredag 10.00 til 13.00. Du når oss også på telefonnummer 45 72 65 37 i samme tidsrom, og kan ellers sende oss epost på radgivning@antirasistisk-senter.no.

Veiledningstjenesten er en gratis tjeneste som gir informasjon og veiledning om rettigheter. Vi kan hjelpe deg med å vurdere saken din og veilede deg om hvordan du bør gå videre.

I tillegg til å tilby juridisk hjelp, ønsker vi at alle som opplever rasistiske ytringer, negative holdninger og fordommer tar kontakt med oss.

– Det kan være svært vondt å bli utsatt for rasisme eller diskriminering, og vi mener det er viktig å ikke bære på slike hendelser alene. Gjennom chaten ønsker vi å nå flere unge mennesker, men alle er velkomne til å ta kontakt med tjenesten, sier Sonia Nemati, som tar imot henvendelsene til veiledningstjenesten.

Vi trenger din støtte! Du kan hjelpe oss i arbeidet mot diskriminering, fordommer og hat ved å dele denne artikkelen eller ved å gi en gave.