26 Jun 2021 | 

Takk til Rune Berglund Steen

Etter mer enn åtte år i stillingen slutter Rune Berglund Steen som daglig leder ved Antirasistisk Senter.

Redaksjonen

Skribent

Redaksjonen

Skribent

Steen begynte på Senteret som kommunikasjonsansvarlig i 2010, og tiltrådte som daglig leder i 2013.

– Det har vært et privilegium å få spille en så sentral rolle i en så viktig samfunnsinstitusjon i så mange år. Det vi jobber med er essensielt for mange mennesker i dette samfunnet – for folks muligheter, verdighet og trygghet. Få samfunnsoppdrag, om noen, kan være viktigere. Det har ikke minst vært fantastisk fine og sterke år sammen med mange dyktige kolleger. Det kan selvsagt også være et krevende arbeidsområde, preget av en ofte polarisert samfunnsdebatt, men spesielt kollegaene gjør at jeg vil sitte igjen med mange gode minner fra tiden på Senteret, sier Steen.

– Styret takker Rune for innsatsen og for at han har vært en markant leder av Antirasistisk Senter i alle disse årene. Han har satt Senteret på kartet med sterk faglighet og kommer til å spille en viktig rolle fremover i kampen mot rasisme. Vi ønsker han lykke til videre, sier styreleder Manuela Ramin-Osmundsen.

Nestleder Linda Tinuke Strandmyr vil fungere som daglig leder til ny leder er ansatt.

Vi trenger din støtte! Du kan hjelpe oss i arbeidet mot diskriminering, fordommer og hat ved å dele denne artikkelen eller ved å gi en gave.