Takk!

Vi ønsker å rette en stor takk til alle som har bidratt til å realisere kampanjen.

Redaksjonen

Skribent

Redaksjonen

Skribent

Vi ønsker også å takke alle dere som har engasjert dere, gitt oss tilbakemeldinger, delt historier, og delt bildene i egne kanaler.

For to uker siden lanserte Antirasistisk Senter, i samarbeid med ildsjeler i kommunikasjonsbransjen på tvers av byråtilhørighet, Clear Channel, fotograf Marcel Leliënhof, og 13 antirasistiske ambassadører, holdningskampanjen Antirasistisk dugnad. Bildene har siden lanseringen vært å finne som plakater på Clear Channel sine flater i flere norske byer:

– Vi setter utrolig stor pris på innsatsen til alle som har bidratt inn mot denne kampanjen. Kampanjen har fått mye oppmerksomhet, og mange reaksjoner. Bildene har blitt delt hyppig i sosiale medier, og det virker som om kampanjen har gjort inntrykk på folk. En viktig del av tanken er at det antirasistiske øyeblikket norsk offentlighet nå er inne i, ikke må bli borte. Vi håper kampanjen vil bidra til at folk tar dette engasjementet med seg inn i sommeren – så fortsetter jobben mot rasisme for fullt igjen til høsten, sier leder for Antirasistisk Senter, Rune Berglund Steen.

Her er alle bildene som er med i kampanjen:

 

Takk til: 

Arnt Heggli

Kristine Nergaard

Charlotte Kristoffersen

Clear Channel ved Peder Aarum

Marcel Leliënhof

Mathias Ertnæs

Kristoffer Skjæringrud (Kiffa)

Martine Flatlie

Grace Bullen

Kamzy Gunatarnam

Yngvar Andersen

Daniel Hatland

Abubakar Hussain

Abid Raja

Adriana Joseph

Iman Meskini

Trine Lise Olsen

Sebastian Zalo

Felipe “Fela” Orellana

Linda Tinuke Strandmyr

Tobias Bashevkin

Marte Schei, Brandpeople

Julianne Fjørtoft, Brandpeople

Manbir Plaha Singh

 

Vi trenger din støtte! Du kan hjelpe oss i arbeidet mot diskriminering, fordommer og hat ved å dele denne artikkelen eller ved å gi en gave.