5 Apr 2024 | 

Velkommen til ANTIRASISMENS VERK – 40 år med lys og mørke

I år markerer Antirasistisk Senter sine første 40 år i kampen mot rasisme og diskriminering. Hele Norge inviteres til å feire denne betydningsfulle milepælen gjennom en utstilling som forteller historien om solidaritet, mot og endringsvilje.

Redaksjonen

Skribent

Redaksjonen

Skribent

 

Utstillingen “Antirasismens verk” gir et unikt innblikk i organisasjonens omfattende og banebrytende arbeid fra de første redaksjonsmøtene i 1978, og frem til i dag. Den viser dokumenter, bilder, plakater og publikasjoner som forteller historien om vår fortid, og skildrer viktige samfunnsmessige endringer i Norge.

Det vil være et rom for refleksjon over de mange kampanjene, som “Ja til et fargerikt fellesskap», «ikke mobb kameraten min» og “Tea Time” – kampanjen der muslimer inviterer ikke-muslimer til samtale. Besøkende vil bli påmint de som ble ondskapens ofre, men også møte de mange som stod imot da – og som står i mot i dag.

«Antirasismens verk» er som kampen og bevegelsen – åpen for alle.
Skoleklasser og virksomheter kan bestille egen guidet tur og tilrettelagt foredrag.

Dato: 12.APRIL –12.MAI 2024
Sted: GAMLE MUNCH, TØYEN
Åpningstider: Tir-fre: 11:00–17:00. Lør-søn: 12:00–17:00

Vernissage før åpningen: Torsdag 11.april kl 18.00–20.00 inviteres pressen og nære venner. Det blir enkel mat og drikke, slampoesi, musikk, “open mic” og mer.

Facebook-arrangement

For mer informasjon og andre spørsmål, send mail til epost@antirasistisk-senter.no

Vi trenger din støtte! Du kan hjelpe oss i arbeidet mot diskriminering, fordommer og hat ved å dele denne artikkelen eller ved å gi en gave.